Doorlopend ICT-Beheer

Beheer van uw netwerk

Ongeacht de grootte van uw netwerk is het van belang dat het goed wordt onderhouden. Beveiligingslekken worden regelmatig gedicht met de nieuwste software-updates, maar deze zullen wel binnen uw bedrijfsnetwerk moeten worden ge´mplementeerd. Ook is het van belang regelmatig te inventariseren of de capaciteit van het netwerk voldoende in lijn is met het gebruik.

7x4 IT Services neemt u deze taken uit handen door het onderhoud van uw netwerk te verzorgen. Zowel correctief (bijv. het oplossen van storingen), preventief (bijv. de installatie van patches, capaciteitsmanagement en back-up-voorzieningen) als operationeel beheer (bijv. het aanmaken van accounts en het opschonen van uw harde schijven) kunnen wij on-site en op afstand voor u realiseren.

Gespecialiseerd in services voor het midden- en kleinbedrijf

Als zelfstandig ondernemer binnen de MKB-sector is het vaak niet rendabel een duur onderhoudscontract met een grote ICT-dienstverlener af te sluiten. Bovendien bieden zij niet de persoonlijke service die u nodig heeft.

7x4 IT Services streeft naar optimale klanttevredenheid. Door onze persoonlijke aanpak leren wij uw bedrijf kennen en kunnen we snel inspelen op uw wensen. Daarnaast kunnen wij door onze kleinschaligheid scherpe tarieven rekenen. Wij zijn uw allround partner op ICT-gebied, en adviseren u graag hoe uw automatisering uw bedrijfsprocessen beter kan ondersteunen.

Tarieven

Beheer van een netwerk is maatwerk. Omdat iedere situatie anders is gaan we graag met u aan tafeln om de huidige en gewenste situatie met u te bespreken. Op basis van uw wensen en behoeften kunnen we vervolgens aan de slag. Door een doorlopende beheerovereenkomst aan te gaan worden een aantal zekerheden ten aanzien van het beheer van uw netwerk gerealiseerd, terwijl u alleen betaalt voor de werkelijk uitgevoerde werkzaamheden.

Wij werken met een allround dienstenpakket op basis van urenbundels. U schaft een bundel van een vast aantal uren aan, afhankelijk van de grootte van uw organisatie en de complexiteit van uw automatisering. Wanneer er werkzaamheden aan uw systeem verricht dienen te worden, hetzij correctief, preventief of operationeel, dan voeren wij deze voor u uit en verrekenen we de gewerkte tijd met het saldo van uw urenbundel. Maandelijks krijgt u een overzicht van uw resterend uur tegoed aangeleverd zodat u direct kunt zien hoeveel tijd die maand aan welke beheerwerkzaamheden is besteed. Op deze manier is het netwerkbeheer efficiŰnt en overzichtelijk geregeld.

Algemene voorwaarden

Op al onze aanbiedingen, leveringen en diensten zijn de Algemene en Aanvullende Voorwaarden 7x4 IT Services van toepassing die u hier kunt inzien.

Ge´nteresseerd?

Wilt u weten wat 7x4 IT Services voor uw onderneming kan betekenen?

U hoeft nog maar ÚÚn telefoonnummer te onthouden voor al uw vragen en wensen op ICT-gebied. Bel direct 7x4 IT Services op (070) 444 44 44. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. U kunt ons ook een e-mail sturen.